The best Side of بوستر پمپ اب
The best Side of بوستر پمپ اب
Blog Article
بوستر پمپ چیست + مزایا و معایب + تفاوت آن با پمپهای آب معمولی
بوستر پمپ یا پکیج تقویت فشار مجموعهای از یک یا چند الکتروپمپ میباشند که به منظور ایجاد فشار و دبی مناسب روی یک شاسی قرار میگیرند و توسط تابلوی فرمان به عنوان مرکز فرماندهی راهبری و هدایت میگردند. بوستر پمپها یکی از وسایل مهم ایجاد آسایش (بوستر آبرسانی) و ایمنی (بوستر پمپ آتشنشانی) در ساختمان میباشند؛ بطوریکه ضعف و اشتباه در محاسبه، طراحی و ساخت آن نارضایتی و مشکلات بسیاری را برای ساکنین و بهره بردار به همراه خواهد داشت.
شاسی و قطعات مکانیکی: شامل قطعاتی مانند بلوک پایه، پروانهگردان، لولهها و اتصالات است که اجزاء مختلف بوستر پمپ را به هم متصل میکنند و به تعادل و استحکام عملکرد آن کمک میکنند.
الکتروپمپ نیروی محرکه پمپ ها را تامین می کند. موتور الکتریکی با چرخاندن شفت پمپ باعث چرخش پروانه ها و در نهایت افزایش فشار و جریان آب می شود.
وجود پمپ رزرو و عدم قطعی آب در مواقع سرویس و تعمیر پمپ آب در حال کار
بوستر پمپ آتش نشانی یک نوع پمپ است که برای افزایش فشار و تأمین آب به سیستمهای آتشنشانی استفاده میشود. این نوع پمپ به منظور افزایش قدرت فشار آب در شبکه آتشنشانی به کار میرود تا در مواجهه با حوادث آتشسوزی، آب به صورت موثرتر و با فشار بیشتر به محل مورد نیاز منتقل شود.
این پمپ ها فشار آب را در یک محدوده ثابت نگه می دارند و در سیستم هایی مانند آبیاری یا سیستم های صنعتی کاربرد دارند.
به طور کلی، بوستر پمپ دور متغیر به دلیل انعطاف پذیری بیشتر در تنظیم دبی و فشار، کارایی بالاتر و کاهش مصرف انرژی، از مزایای بیشتری نسبت به بوستر پمپ دور ثابت برخوردار است.
از موتور و پمپ تا مخزن و سیستم کنترل، هر قسمت نقش خاص و حیاتی در عملکرد کلی بوستر پمپ دارد. همچنین اهمیت صحیح کارکرد و تنظیمات صحیح این اجزاء به منظور بهینه سازی عملکرد و کارایی بوستر پمپ بسیار حائز اهمیت است.
در این مقاله، به بررسی دقیق این موارد بالا میپردازیم و راهنماییهایی برای انتخاب و استفاده از بوستر پمپ ارائه خواهیم داد.
بوستر پمپ آبرسانی دستگاهی است متشکل از چندین موتور پمپ که به شکلی موازی به یکدیگر متصل شده اند. با توجه به این که میزان آب مصرفی متغیر بوده و از الگوی خاصی پیروی
بوستر پمپ ها با تأمین این هدف کلی است که ابداع شده اند، طراحی می click here شوند و در سطح ساختمان های بزرگ مسکونی و یا آبرسانی های عظیم و شبکه ای گونه مورد استفاده قرار می گیرند.
وظیفه اصلی این پمپها افزایش فشار آب است تا بتوانند به صورت موثر آب را به مناطقی که نیاز به آبیاری دارند، برسانند.
دور پمپها بهصورت مجزا تغییر میکند تا فشار مورد نظر حفظ شود.